Četvrti astronomski kamp “Jastrebac” 2020 ipak on-line

Zbog epidemiološke situacije, astronomsko udruženje “Eureka” neće održati kamp na Jastrepcu, koji je planiran za period 10. do 13. avgust 2020. godine.

Umesto toga, sve aktivnosti koje bi se realizovale u tom periodu na Jastrepcu, pomeraju se na onlajn platformu tako da će u periodu od 10. do 13. avgusta biti održana onlajn predavanja i posmatranja putem zoom platforme i društvenih mreža. Pravo učešća na onlajn kampu imaju svi koji su se prijavili za učešće na kampu do 25. jula tako da će ovo biti do sad (po očekivanjima organizatora) najmasovniji događaj koji je udruženje održalo kad je onlajn platforma u pitanju.

Na sajtu udruženja uskoro će biti objavljen detaljan program kampa, predavači i načini za praćenje predavanja i posmatranja.

Projekat astronomski kamp “Jastrebac 2020” po konkursu za implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade grada Kruševca, realizuje astronomsko udruženje “Eureka, koje finansira Grad Kruševac u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Kruševca, Turističkom organizacijom grada Kruševca i Centrom za stručno usavršavanje Kruševac.

Na ovoj adresi možete pogledati kako je protekao prethodni astronomski kamp na Jastrepcu: https://svemir.blog/2019/08/12/o-astronomskom-kampu-jastrebac-2019/

Može vas još zanimati: