Hotel Idila

Kao svaka prava gorska vila Idila se nadvija, od 1961. godine, nad samo jezero, na svega 50 koraka od hotela Trayal.

Njenu jedinstvenu lepotu i savršen sklad sa prirodom Jastrepca decenijama već slave svojim delima brojni umetnici – slikari i fotografi. Njena unutrašnjost takođe opčinjava udobnošću i kvalitetnom uslugom. Idila nudi 17 soba i 2 apartmana, ukupnog kapaciteta od 55 ležajeva. Svaka soba ima odličan wi-fi signal i kablovsku televiziju. Uz to u njenom sklopu se nalaze i dve sale – “Velika” (kapaciteta do 80 mesta) I “Kongresna” (40), za sve vrste okupljanja, kao i Bilijar salon.

Pravo uživanje u najčistijem vazduhu i neverovatnom pogledu pružaju dve letnje terase (80 I 40 mesta), koje se nalaze iznad same obale jezera.

HOTEL IDILA

Sobe & Apartmani

Hotel Idila raspolaže sa 19 soba i 2 apartmana, ukupnog kapaciteta od 55 ležajeva.

Sve sobe i apartmani su opremljeni po modernim standardima (LCD televizor, kablovska, mini-bar, besplatan Wi-Fi).

HOTEL IDILA

Terase & Saloni

U sklopu „Idile“ se nalaze dve sale – “Velika” (kapaciteta do 80 mesta) i “Kongresna” (40), za sve vrste okupljanja, dve raskošne letnje terase sa fantastičnim pogledom na Avantura park i jezero, kao i Bilijar salon.

HOTEL TRAYAL

Jezero

Posebnu atrakciju za posetioce Jastrepca čini malo akumulaciono jezero koje prihvata vodu Jastrebačke reke. U letnjim danima ono služi namernicima za plivačku rekreaciju i odmor.

Odaberite svoj smeštaj