Hotel Trayal

Gospodar jezera, udobno smešten između jezera i planinskog obronka.

Hotel Trayal počeo je sa radom 1961. godine. Raspolaže sa 12 soba i 3 apartmana, ukupnog kapaciteta od 38 ležajeva. Svaka soba ima odličan wi-fi signal i kablovsku televiziju. Uz sve pogodnosti koje zahteva aktivan planinski odmor hotel nudi i četiri svoje reprezentativne sale za najrazličitije oblike seminara, proslava i druženja: “Kruševačka” kapaciteta do 100 mesta, “Kongresna” (35), “Beogradska” (25) i “Zlatni salon” (16), a tu je i Velika letnja terasa (250).

U sklopu hotelskog kompleksa nalazi se i teren za male sportove kao i izdvojeni Letnjikovac sa terasom koja pruža neponovljiv panoramski pogled.

HOTEL TRAYAL

Sobe & Apartmani

Hotel Trayal raspolaže sa 12 soba i 3 apartmana, ukupnog kapaciteta od 38 ležajeva.

Sve sobe i apartmani su opremljeni po modernim standardima (LCD televizor, kablovska, mini-bar, besplatan Wi-Fi).

HOTEL TRAYAL

Terase & Saloni

Uz sve pogodnosti koje zahteva aktivan planinski odmor hotel nudi i tri svoje reprezentativne sale za najrazličitije oblike seminara, proslava i druženja: “Kruševačka” kapaciteta do 100 mesta, “Beogradska” (25) i “Zlatni salon” (16), a tu je i Velika letnja terasa (250).

HOTEL TRAYAL

Letnjikovac

U sklopu hotelskog kompleksa nalaze novoizgrađeni Letnjikovac, koji može da primi (optimalno) 130 gostiju, sa koga se pruža neponovljiv panoramski pogled na okolne vrhove i jezero koje se nalazi neposredno ispod njegove prostrane terase, kao i teren za male sportove.

HOTEL TRAYAL

Sportski Tereni

Na našim terenima možete organizovati sportsko druženje sa prijateljima, porodicom ili kolegama. Čekamo Vas!

Odaberite svoj smeštaj