Kad se Jastrebačke vile razlete

od rizinger

Projekat Jastrebačke vile nastao je sa ciljem upoznavanja i predstavljanja planine Jastrebac širem auditorijumu naklonjenom planinskom turizmu kroz istorijske i savremene priče.

Sastoji se iz više segmenata, a prvi serijal obuhvata tri oblasti:

  1. Priče o Jastrepcu- priroda i društvo
  2. Mitovi i legende
  3. Jastrebac Lake Resort

Epizode su označene određenom bojom (sve tri boje se nalaze i na grbu Jastrebac Lake Resort-a), u zavisnosti od segmenta kom pripadaju, pa tako: zelenom bojom su označene priče o Jastrepcu, braon bojom mitovi i legende i plavom Jastrebac Lake Resort. Oznake predstavljaju kružići koji se nalaze u svakom videu, oni služe radi lakšeg raspoznavanja sadržaja priča.

Avantura je započeta pričama o planini Jastrebac, koje do sada niste imali prilike da čujete i vidite, susreli ste se sa mitovima i raznim istorijskim pričama, ali i upoznali sa kompleksom Jastrebac Lake Resort.

Kako je Jastrebac dobio ime, priča o čuvenom epskom zmaju, šta se sve nalazi u sklopu kompleksa Jastrebac Lake Resort, po kom srpskom botaničaru je ova planina najšumovitija na Balkanu, ko je bio prvi jastrebački lovac – samo su neka od pitanja na koja ste dobili odgovor, u narednim epizodama očekuju vas još mnoge zanimljivosti o najšumovitijoj planini.

Do sada je emitovanoosam epizoda, koje su gledaoci imali prilike da vide i prate na društvenim mrežama (Instagram, facebook, tik tok i you tube kanal).

Jastrebačke vile su Tamara i Marija

Kako one doživljavaju ovaj projekat i koja su njihova očekivanja?

Očekivanja su velika, kao sve ovo što radimo i želimo da podelimo sa drugima, uloženo je dosta rada i truda, jer je fantastičan doživljaj raditi ono što prija i ispunjava. Dobrih rezultata ima već sada, ali će ih u bliskoj budućnosti sigurno biti neuporedivo više – Tamara.

Obzirom da je ovo nešto novo, do sada neviđeno, mislim da će se podjednako svideti pratiocima, kao i nama. Očekujem pozitivne komentare i uspeh ovog projekta – Marija.

Linkovi:
Facebook: https://www.facebook.com/jastrebackeviletm
Instagram: https://www.instagram.com/jastrebackevile/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9uIcNfgXnov71lb88F3UQA
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@jastrebackevile?_t=8V9bQ8F4FGP&_r=1

Može vas još zanimati: