Jastrebac Lake Resort na 41. međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

U okviru veoma posećenog štanda kruševačke Turističke organizacije svoju sve raznovrsniju ponudu i turističke potencijale predstavio je posetiocima i naš, po kvalitetu sve prepoznatljiviji, kompleks – Jastrebac lake Resort.

Veliko interesovanje, sva četiri dana trajanja ove prestižne, u evropskim okvirima, manifestacije vladalo je za našim propagandnim materijalima, a posebno raduje i zavidno interesovanje eminentnih tur-operatera koji su iskazali neskrivenu želju da uspostave što konkretniju saradnju sa našim resortom, očarani gotovo nestvarnim prirodnim lepotama „zmajevite“ planine, ali i velikim planovima vezanim za poboljšanje same turističke ponude i infrastrukture. Posebna pogodnost je činjenica da se ova neokaljana prirodna oaza nalazi na samo 20 kilometara od Kruševca. 

41. međunarodni Sajam turizma pod sloganom „Leto je brže nego što mislite“, trajao je od 21. do 24. februara i na njemu je učestvovalo više od 650 izlagača iz 38 zemalja. Ove godine zemlja partner je bila Bugarska, na Sajam su se vratile Indonezija i Kuba, a prvi put su učestvovali i egzotični Maldivi.

Među najzastupljenijim zemljama koje su učestvuju prednjačila je Turska, kao i zemlje regiona, a prve procene govore da je ove godine Sajam posetilo između 60.000 i 70.000 ljubitelja putovanja.

 

Može vas još zanimati: