Izglasana pobednička fotografija konkursa „Moj Jastrebac“

od rizinger

Nakon mesec dana predstavljanja vrednih radova 27 kandidata koji su priloženim delima ispunili uslove Konkursa, te velikog odziva pratilaca naše FB stranice, koji su svojim glasovima i „krunisali“ pobedničku fotografiju, naša komisija je neopozivo utvrdila da je pobednička slika delo Milene Mladenović.


Jastrebac Lake Resort raspisao je 10. decembra 2020. godine novogodišnji foto-konkurs „Moj Jastrebac“ sa idejom i ciljem da se kroz radove posetilaca ove mitske srpske planine javnosti, putem naše službene facebook stranice, što raznovrsnije i detaljnije približe sve prirodne čari kojima obiluje „najšumovitija i najvlažnija planina Balkana“.

Pobednička fotografija sakupila je najveći broj sviđanja pratilaca stranice i, da ne dođe do zabune ili nesporazuma, u propozicijama jasno je bilo određeno da tražimo „najlajkovaniju“ fotografiju, a ne celokupni post (3 fotografije) predstavljenog autora.

Pobednici Mileni Mladenović, koja je ovim uspehom zaslužila vikend za dvoje u jednom od objekata Jastrebac Lake Resort-a i ovim putem čestitamo, a ostalim takmičarima Konkursa uz zahvalnost na učešću želimo više uspeha u nekom od narednih nadmetanja.

Može vas još zanimati: