Resort dobio svoj novi zaštitni znak

Jastrebac Lake Resort sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je napokon dobio svoj zvanični logo, rad Kruševljanina Nenada Milovanovića.

Nakon podrobne analize više od dvadeset radova, koji su prispeli na naš Konkurs (koji je trajao od 5. do 31. jula 2018.), žiri sastavljen od članova menadžmenta JLR i Kompanije Trayal odlučio se za rešenje Nenada Milovanovića, vlasnika grafičkog ateljeo „Graphitepoint“ iz Kruševca. 

O svojim motivima za prijavljivanje na Konkurs Nenad veli: – Sa Jastrebcom sam se upoznao zahvaljujući PSD Jastrebac, čiji sam nekadašnji član. Planinarenje sam zamenio biciklizmom sredinom 2000-te. U narednom periodu sam aktivno učestvovao u mapiranju terena, označavanju biciklistickih staza, izradi digitalnog 3d modela terena Jastrepca… Istovremeno sam se interesovao i za graficki dizajn što mi je i trenutna okupacija. To je i rezultiralo mojim učešćem na Vašem konkursu za izradu idejnog rešenja.

Nenadu i ovim putem čestitamo na sjajnom rešenju i osvojenoj prvog nagradi, ujedno i zahvaljujemo svim učesnicima Konkursa na zaista kvalitetnim i maštovitim radovima.

Može vas još zanimati: