Jastrebac Lake Resort na Budimpeštanskom turističkom forumu

Delegacija JLR je od 13. do 16. septembra bila aktivan učesnik foruma posvećenog promociji srpskog turizma u Budimpešti, u okviru kampanje predstavljanja turističkih potencijala Rasinskog okruga. 

Brojni predstavnici mađarskih državnih i društvenih organa, tur operateri i mediji su sa velikim interesovanjem propratili našu prezentaciju i nakon toga iskazali želju za prisnijom saradnjom. 

Eminentni učesnici foruma bili su:
Rade Drobac, ambasador Republike Srbije u Budimpešti
Predsednik Trgovinske i industrijske komore Budimpešte
Predstavnik Turističke organizacije Srbije
Predstavnik Privredne komore Vojvodine
Oto Kišmarton, minister-savetnik u ambasadi Republike Srbije
Marta Trombecki, menadžer Centralno evropske logističke i koperativne zone

Svi prisutni učesnici foruma kao i mnogobrojni značajni mađarski tur-operateri i mediji sa velikim interesovanjem ispratili su i  aplauzom pozdravili prezentaciju Jastrebac Lake Resorta nakon čega su usledile posete našeg štanda (u prostorijama ambasade) svih eminentnih učesnika foruma i njihovo pokazano veliko interesovanje za sve aspekte rada i razvoja naše kuće. Drugog i trećeg dana boravka u Budimpešti delegacija je svoje potencijale predstavila i građanima Budimpešte, na turističkom sajmu na otvorenom, organizovanom duž Andraši bulevara. Naš štand ugostio je veliki broj posetilaca kao i većinu učesnika Foruma, a delegacija naše ambasade, na čelu sa ambasadorom Radetom Dropcem zadržala se na njemu čitavih sat vremena, razmatrajući mogućnosti što intenzivnije promocije turističkih potencijala Rasinskog okruga na mađarskom tržištu.

Težište foruma bilo je na promovisanju turističkih potencijala Rasinskog okruga stručnom delu mađarske javnosti. Osim Trayal Korporacije svoje prezentacije izneli su:
Velentina Stefanović, načelnik turističke inspekcije sa temom “Prezentacija turističkih potencijala Rasinskog okruga”
Vanja Damljanović, predstavnik Regionalne privredne komore Rasinskog upravnog okruga
predstavnik SB Ribarska Banja
predstavnik Hotela Junior iz Brzeća
predstavnik Zepter hotel grupe

Može vas još zanimati: