Avantura može da počne!

Krajem aprila, u okviru Jastrebac Lake Resort-a, sa radom počinje, nakon nekoliko meseci izgradnje, jedan od najlepših zabavno-rekreativnih centara u ovom delu Balkana – Jastrebačka avantura.

Uklopljen u prirodni ambijent, na obodu Jastrebačkog jezera – tik ispod Vile Idila, Jastrebačka avantura raspolaže velikim Avantura parkom na dva nivoa; žičarom od 150 metara (popularni Zip line) kojom se ljubitelji uzbuđenja spuštaju sa jedne na drugu obalu jezera; veštačkom stenom, za obuku alpinista, visokom 10 metara i prostranim dečjim igralištem (čardak od drveta, brdo od sintetičke trave sa toboganom, cev za provlačenjem, veliki šah, mala stena, mini zip line…).

Sredstva za izgradnju ovog prvorazrednog parka najvećim delom obezbeđena su na Konkursu Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, dok su deo finansija obezbedili Grad Kruševac i Korporacija Trayal – u čijem se vlasništvu nalazi i Jastrebac Lake Resort.

U Jastrebačkoj avanturi možete na uzbudljiv, zabavan i zanimljiv način provesti dan. Park omogućava pojedinačne i grupne posete, organizuje takmičenja, ali i takozvane tim-bilding programe koji jačaju osećaj pripadnosti timu.

U našem parku sebe će pronaći avanturisti, porodice, prijatelji, sportisti, rekreativci, svi koji žele da se napune pozitivnom energijom i svi oni za koje su druženje, zabava i rekreacija smisao života.

Može vas još zanimati: